Ember tervez…

Tegnap leesett a hó, így egyik pillanatról a másikra, páff és fehér volt minden. Kiwi (a kutyám) rendkívül élvezte, sosesem látott még ilyent. Csináltam neki egy hógolyótot amit eldobtam jó messzire, ő utána futott, majd mivel a hóban nem találta szerencsétlen, elkezdett ásni. Nagyon nehezen sikerült meggyőznöm, hogy aztatat ott nem fogja megtalálni, mert ugyanúgy hóból van mint minden más a környéken. De végül csak belátta, hogy nekem van igazam. Vagy csak engedett a póráz szorításának.

Tegnap megvilágosodott előttem többek között, hogy nem csak az ELMŰ tud alkotni. A nálunk a cég is rengeteg érdekes sztorit termel, de ezeket nyilván nem fogom megosztani itt. Most azonban egy mobil szolgáltató alkotott. Az alábbi levelet tegnap kaptuk kézhez:

2202_0001

Az időkapszulát elfelejtették mellékelni hozzá. A legszebb az egészben, hogy egy olyan előfizetésről van szó, ami 2012. május óta már a Telenornál van. Elvileg úgy tudtuk csak lemondani, hogy kiegyenlítettünk minden tartozást. De hát ha az ember dolgozik, akkor az ember hibázik. Most megyek is hibázni…