A vibratók mestere ismét alkotott

Nem nagyon volt még olyan, hogy egy zenei témájú bejegyzést még azelőtt megírtam voln

paul gilbert vibrato album borítóFotó: amazon.com
a, hogy a szóban forgó téma aktuális lenne. Most mégis meg fogom tenni, szembeszállok a tér-idő-kontinuummal és dacolva a világegyetem összeomlásának lehetőségével el fogom mondani azt a tényt, hogy iszonyatosan be lett sózva a formás kis tomporom, mióta reggel megtudtam: Paul Gilbert új albummal jelentkezik pár napon belül. Ez amellett, hogy már magában is fenomenális hír számomra, még azt a lehetőséget is meglebegteti lelki szemeim előtt, hogy talán még kis hazánkba is ellátogat újra.

A bejelentést a Facebookon láttam meg és egyből utána is néztem a művész uraság napokban frissített honlapján. Az új albumon többek között újból feltűnik a főszereplő neje a billentyűs részleg élén, így van rá némi esély, hogy a Get out of my yard-hoz hasonló stílusú album van születőben. Mindenki nagy örömére ezen kívül a special edition még tartalmazni fog 3 feldolgozást, melyet a Fuzz Universe tour-on rögzítettek. Nekem személy szerint az összes feldolgozása örök kedvencem, némelyik még az eredetinél is klasszisokkal jobb.

A legutóbbi koncertről írt beszámolóm jól tükrözi, hogy mennyire is várhatom én ezt a korongot. Körülbelül legutóbb akkor voltam ilyen idegállapotban, amikor megtudtam, hogy a Metallica koncertet fog adni a Puskás Ferenc Stadionban. Még az is előfordulhat, hogy megveszem eredetiben a CD-t, pedig az nagyon ritka nálam. No nem azért mert szarok az együttesekre, hanem mert a kiadóknak hála olyan áron kínálják a zenéket, ami marhára nem éri meg nekem. De ez egy másik cikk témája. A lényeg, hogy még egy-két nap és tele lesz a fülem igényes gitármuzsikával, aminek szívből örülök. Csak ennyit akartam. Köszönöm szépen a figyelmet! Világbéke, meg minden….

Szólj hozzá!