Úton a koptató

Éppen nagy munkában vagyok: a közeljövőben egy haaaatalmas cikk fog napvilágot látni, addig is számolok, kutatok, írok, elemzek. De csak mert ilyen idióta vagyok. Najó nem, inkább azért mert szeretem a statisztikát és szeretnék jó döntést hozni, mellékesen meg mindezt meg is osztom a nagyérdeművel. No, de addig is nézzük a mai nap történését. Két hete rendeltem e-bay-en egy koptató lapot snowy-hoz (a gitárom), ugyanis az eredeti valamilyen oknál fogva elvetemedett és púpos lett. Én meg mivel nem akartam túl sok pénzt költeni mert olcsójános vagyok, nem az eredeti gyöngyházasat rendeltem meg, hanem egy utángyártott lakk-feketét. Megjegyzem jó döntés volt, így tudnám megfogalmazni: my guitar looks pretty badass right now:) Nem is ez a lényeg, hanem hogy az e-bay-es rendeléseknél legtöbbször kapunk egy tracking numbert, ami alapján az UPS-nél lehet nyomon követni hogy hol tart a csomag. Ez most ebben a pillanatban, amikor már fel is szereltem a gitárra az említett alkatrészt így áll:

ups koptató küldemény

Ezek szerint Jamaicában lakom, azon belül is az USPS egyik logisztikai raktárában. Nem tudom, nem is lényeg. A másik érdekesség ami a csomag megérkezése után a szemem elé került, hogy benne volt a postaládámban, ami azon oknál kifolyólag very strange, hogy eléggé vékony a rés rajta és maga a postaláda sem egy hatalmas valami, szóval ahhoz hogy egy merev A-4 es lap méretű cuccos be lehessen juttatni, egy picit hajlítgatni kellett az biztos. Ez a kis pecsét a borítékon mond valakinek valamit?:

koptató feladvány boríték ne hajlítsd

Hát a magyar postás bácsinak valószínűleg nem sokat. Részletkérdés, a lényeg, hogy épségben megérkezett ez a kis 8000 Ft-os plexilap. Szép védő fólia, nagyjából fél óra csavargatás illesztgetés, stb (azért nem volt egyszerű úgy lecserélni a koptatót, hogy nem húroztam le a gitárt, de megoldottam…két csipesz és egy apró csavarhúzó nagy segítségemre volt). Végül ez lett az eredmény:

koptató lap gitár ibanez fehér

Be kell valljam, akkor is megérte volna, ha nem elsősegélynek indul. Marha jól néz ki ezzel a fekete-fehér kombinációval. Még mindig a badass a legtalálóbb szó ami eszembe jut, de fáradt vagyok, ez meg is látszik a fogalmazásomon. Evvan. További kellemes estét mindenkinek!

Szólj hozzá!