Metálos csirke fénykarddal

Az lesz, megmondom, amit mondani fogok. Vegyes is lesz, és kész. Mert én mindig úgy gondolom amit gondolok ahogy gondolom! Kivétel nincs. Csak betét. Bankbetét. Vagy szárnyas? Csirke vagy pulyka? Sütve vagy rántva? Megrántottam a karom. Akarom…hogy várj..várj is meg….nánáná. Bánáná! Sajnálom, de ez egy tökéletes prológus. Asztrológus. Paradontológus….

Először is közrefognám egy két pozitív állítással, a terméket, melyet úgy neveznek játék. Mégpedig amolyan számítógépes fajta. Valami köze van a Star Wars-hoz is. Na, most hogy lányok eltakarodtak a képernyő elől, beszéljünk a hashártya mögötti kötőszövetes felszaporodásról és a gennyes zsákveséről. És most, hogy már egyáltalán senki nem is olvassa tovább, bevallhatom, hogy betegesen vonzódom a nőkhöz. Ez manapság ritkaság számba megy. No, de térjünk vissza a Star Wars-ra. Egyszer megemlítettem mellék(v)ese(n), hogy játszom egy MMORPG-vel, melyben rengeteget RAID-elünk és az én TANK karakterem képes MOB-okat CC-zni, viszont alacsony a DPS-e és a Global CD-je sem a legjobb. Viszont rettentő jól lehet vele KITE-olni és PVP WZ-ken is rengeteget tudok kaszálni a jó GEAR-em miatt. Fogalmam sincs miről beszélek, de sok informatikus között kibaszottul lehet vele menőzni.

Na, hogy végre rátérjek a konkrét mondandómra is, megteszem a szükséges lépéseket: elmondom amit akarok. Kész. Ja, várjatok le is írom mindjárt. Most. Szóval az a helyzet, hogy a játékhoz készült trailer, amit eddig még egyszer sem néztem meg, úgy ahogy van lehugyozottul jó. Majdnem felér egy teljes filmmel az élmény, annyira jól sikerült. Hangulatra, akcióra, képi megjelenítésre…ötös.

A továbbiakban pedig szeretnék a szárnyas betétekről messzemenő értekezést folytatni. Vagy inkább a VolumeFeederről. Igaz egy értelmesebb bejegyzést is megérdemeltek volna, de most úgy határoztam hogy ez lesz a helyük. Íme:

Ők egy magyar csapat úgy egyébként és nekem egy kicsit olyan érzésem van, hogy egy Metallica reinkarnációt fedezhettem fel bennük legnagyobb örömömre. Legalábbis az énekes hangja és stílusa eléggé hajaz rá. Vagy szájaz? Hallgassátok, ez parancs!

Szólj hozzá!