Tudományos értekezés a pináról (18+)

Amikor éppen egy agyhalott és egy zombi értelmi szintje közé süllyedek esténként, van hogy leülök a tévé elé és véletlenszerűen nyomkodom a távkapcsolót, egészen addig, amíg olyan műsort nem találok, amelyet az imént említett agyi funkcionalitással (illetve annak hiányával) sem okoz gondot önfeledten bámulni. Ez többnyire vagy a Bebe tévé. Erről majd külön ejtek szót egyszer egy bejegyzésben, egy egész könyvet meg tudnék tölteni az órákon át monoton bugyuta zenére sétáló kacsa figyelése közben jött briliáns szikrákkal. A másik versenyző a FashionTV, amelyet az aktuális időtől függően karöltve követ a SuperOneHD. Előbbi értelem szerűen csontos, melletlen és értelmetlen ruhákban sétáló női egyedekkel van tele, utóbbi valamivel életképesebb súllyal rendelkező társaik párzási szokásait mutatja be igen nagy részletességgel és felbontásban.

photocharge magazin bannerRengeteg kérdés merült fel bennem az évek folyamán, amelyet persze valójában nem akarok megválaszolni, mert nem is lehetne, csak mégis érdekel, hogy miért? Olyan modelleket alkalmaznak a kifutókon, hogy ha akkora méretű ruhákat gyártanának, mint amekkora rajtuk marad, senki nem venne ruhát, mert mindenkire kicsi lenne. Eleve nincs igazán mellük se. Tolok 10 fekvőtámaszt, meg megtekerem erősen a bimbit és máris lekőröztem a 90%-ukat. Meg úgy rájuk nézek és nem az jut róluk eszembe ami normális esetben egy lengén öltözött nőről kéne, például hogy irgalmatlanul megkínálnám az ivargerendámmal….kétszer. És akkor már témánál is vagyunk. A pina puha! Mindenhol. Vénusz dombjáról indulva egészen lefelé a két hegygerinc között elnyúló nedves völgyön át, a végén pihenő vulkanikus kráterig. Ha valakin annyi zsír sincs, hogy a seggcsontját látványosan eltakarja, annak legnemesebb szerve sem alkalmas, hogy kielégítse a fenti leírás valamennyi pontját. Persze ízlések és pofonok, de véleményem szerint egy nőn legyen mit fogni. Egy pici csipő kapaszkodó, kényelmesen átmarkolható fokhagymák, kellemesen lágy (szigorúan kocka mentes) pici poci (épp csak annyi, hogy pihi puhi legyen). Ha ilyen mértékben fogynak a modellek a végén már ott tartunk, hogy nem lesz ami körülölelje a lukat és logikusan belegondolva akkor luk se lesz?

punci fajták pina fajták miért nem nyalsz ki

És akkor nézzük, hogy mitől is lesz a pina az ami. Nevezetesen egy mindent eldöntő érv, egy ajándék, egy kellemes emlék, egy régen látott barát, egy átmulatott éjszaka. Mindenkinek másért. Annyi féle van, hogy meg sem lehet számolni. Olyan is van akinek egyből kettő van, valamelyik nap volt az indexen. Húsosabb, salátásabb, eldugott, kislányos, szégyenlős de hívásra kinyílós és még sok-sok ezernyi megjelenés. Ezúton szeretném prezentálni nektek a téma tudományosan összegyűjtött és rendszerezett megjelenítését

Punci fajták részletes összehasonlítása

punci fajták részletes összehasonlítása vaginák rajz

 1. Borotva gyilkos: Folyamatos tesztalanyként szolgál a legújabb, “legintelligensebb” borotvák gyártóinak. De sajnos minél több pengét és minél jobb technikákat alkalmaznak, annál inkább jelentkeznek az irritáció különböző formái az erőteljesen mégis minden rendszer nélkül előtörő szőrszálak és egyenletlen felület következtében.
 2. Honda Civic: A legáltalánosabb megjelenési forma, letisztult forma, megbízhatóság és egyszerűség jellemzi.
 3. Az INTJ típus: A csikló már majdnem kint kukucskál, csak annyira hogy kellemes bevezetőül szolgáljon, de azért még nem táncol a bárpulton.
 4. Cunnilingus: Még egy gyakran fellelhető faj, amely könnyű vonalvezetéssel irányítja az oda tévedő vándort a megfelelő helyekre.
 5. Klasszikus pornó: Érdekes, érdekes, elnézegetjük, de nem az igazi, végül azért csak feláll rá és tudjuk mi a vége.
 6. Zero: Nem sok erőfeszítést tettek bele ebbe a modellbe, de azért még így is egész éjjel arra számít, hogy srácok ezrei próbálják megszerezni sorban állva.
 7. Aggszűz: Már régen feladta a harcot ez a bütykös kopottas példány és készen áll rá, hogy a hozzá kapcsolód testtel együtt jobb létre szenderüljön.
 8. Szél fútta a kutyafül: A kisajkak úgy csapkodnak jobbra-balra, mintha önálló tudattal rendelkeznének. Összezavarhat, ha megpróbálod megérteni mozgásának valódi mivoltát.
 9. Esőcsepp: alakjából ítélve még egy cseppnyi punci hozzáadásával a felületi feszültség nem lenne képes az egész apparátust a testhez csatolni és mint vízcsepp a levélen megszakadna a kontinuitás a nagy egészben. Az előző típushoz képest a barlang könnyebben megközelíthető.
 10. Pedofil: Megzüllött férfi emberek esküsznek a sima, borotvát nem látott felületre, amelyen még a napfény is megcsúszik. Elítéled őket?
 11. Predator: Ha 10 másodpercnél tovább nézel a szemébe hirtelen egy Predator feje fog kirajzolódni előtted és már hallod is a baljós morgást valahonnan mélyről…húsra vágyik.
 12. D kosár: Könnyű be és ki járási lehetőség, de nem sokat fog belőle észrevenni ha megfelelő kaliberű felszereltség hiányában szenvedsz. Persze ő udvarias lesz és elenged néhány jelképes nyögést egy-egy hatástalan lökésednél.
 13. A tapasztalt: Ez a példány megpróbál átverni, de a kis szőrdombok nem hazudnak, itt bizony valaha még egy füves tisztás terült el. Olyanok ezek a kis bogyók mint a fák gyűrűi…a hozzá értő könnyen kiolvashatja belőle a jeleket.
 14. Szociális szorongásos: Esetlen testbeszéd és tónusok. Sok előjátékra lesz szükséged hozzá.
 15. Házasságon belüli erőszak: A körvonalak szabálytalansága már már ordít, hogy finoman megpaskolják, amely méginkább megerősíti a pufók és lágy megjelenését ennek a  típusnak.
 16. Gyomorrontásos: Ez a punci valószínüleg romlott kaját rendelt a TexMex-től és ennek következtében félig emésztett húscafatokat ereget ki magából  teljesen véletlenszerű helyeken.
 17. Toyota Camry: Nagyobb verziója a Honda Civic puncinak, valamint sokkal megbízhatóbb az alacsonyabb fenntartási költségek ellenére. Pár barátodat is nyugodtan meghívhatod.
 18. Last minute: A teremtő csak az utolsó percben döntötte el, hogy fiú vagy lány lesz-e ez az egyed. Erről árulkodik a hatalmas kitüremkedő húsdarab, ami a behatolást élményét igazi kihívássá emeli.
 19. Pufók: Amikor ránézel nem tudod eldönteni, hogy Attkins diétát javasoljál-e neki vagy bevezesd a kardio edzés rejtelmeibe.
 20. Szégyenlős: Nyitottabb, társaságkedvelőbb mint a szociális szorongásos, de folyamatosan csendbe burkolódzik, amitől elgondolkodsz…”Szeretne játszani velem?”
 21. Fejlődési visszamaradott: Ha idejében elkezdik kezelni, talán egy endokrinológus segíthetett  volna rajta némi hormonterápiával, így viszont amit kapsz az egy egy kicsi és energiaszegény puncuska.
 22. Schobert Norbi: Valamikor kövér lehetett, de sokat fogyott, így most inkább úgy néz ki mint egy túlérett körte.
 23. McMansion: Az elején élvezni fogod ezt a típust, sőt dicsekedsz a barátaidnak vele, de később a magas villanyszámla miatt lecseréled inkább egy környezetbarátabbra.
 24. Sas: A hátsó szárnyak nagyobb stabilitást biztosítanak repülés közben.
 25. Autópálya: Amikor építették egy álom volt a frissen hengerelt aszfalton suhanni, de a környező terület túlfejlesztése miatt az egészből csak egy átláthatatlan kátyús közúthálózat maradt.
 26. Nagymama: Nem kíván bővebb magyarázatot az az érzésem.
 27. Terminátor: A Skynet első prototípusainak egyike. A csikló egy félelmetes külső vázborítással rendelkezik, amely ha először a chipet nem hatástalanítják,elnyeli a behatolókat.
 28. Pulyka: Szárnyak, bőrke, aprólék, vegyesköret…minden egyhelyen. A kezdőcsomag extra kezelési útmutatóval érkezik és egy havi élelemmel.
 29. C&A: Amikor először felpróbáltad jónak tűnt, de amikor hazavitted már rövid volt. Talán egy számmal kisebb.
 30. Erősen túlsúlyos: Ha ez a punci beteg lesz speciális sürgősségi kocsit kell hívni hozzá amin van daru. Mindenki a fedélzetre!

Amúgy ezt a képet a Roosh V blogon találtam. Csak, hogy ne érjen plágium vádja, mint szegény SP-t. Nem, nem a műmajmot, hanem a tornatanárunkat. Egyébként meg a legfontosabb kérdés egy puncival szemben, hogy van-e subája vagy nincs. Én szeretem, ha diszkréten ki van táblázva, hogy “erre”. Még az sem zavar, ha egy kellemes tisztás fogad, szépen rendben tartott pázsittal. De az akna körül legyen gyomirtózva, mert a nagy gazban még véletlenül valaki beleesik és megfullad. Egyébként, nem tudom honnan jött a téma, lehet kicsit szexhiányom van?

forever alone punci fajták nunik egyedül maszti

Egyébként annyi különféle nevét hallottam már, mert ugye a lányok nem nagyon szeretik pinának hívni mert közönséges, a punci meg olyan kislányos. Én a következőkkel  találkoztam, természetesen nem mindet női szájból hallottam elhangzani: vénuszbarlang, vagina, suncus, suna, buxa, kéjbarlang, bibe, muff, nuni, nuncus, picsa, faszmelegítő, buksza, aranyrés, öl, puncogó, kéjluk, vulva, mézesköcsög, szeméremvájat, mókusmindzsó, jóni, adapter. Ha kiegészítenéd a listát, ne légy rest kommentelni. Addig is rácsatlakozhatok az adapteredre?

nyaljuk ki az összes pinát mém punci fajták

2016. 03. 08. – Megérkezett! Tudományos értekezés a péniszről…kuki fajták, érdekes tények, használati útmutatók. Hölgyeim: tanuljanak! :)

2018. 11. 24. – A harmadik rész: Tudományos értekezés a mellekről ;)

3 thoughts on “Tudományos értekezés a pináról (18+)

Szólj hozzá!