Szia pihekalács, megkóstolhatom a bibédet?

Lehet, hogy régimódi vagyok. Az is megeshet, hogy egy “életképtelen férfi” vagyok, ahogy egyik facebook ismerősöm fogalmazott. De nem értek valamit. A csajok folyton áradoznak, hogy egy férfi legyen romantikus, egy férfi jó legyen az ágyban, legyen jó teste, legyen okos, legyen kedves és mindenekelőtt legfőképpen képzeletbeli…najó kezdjük az elején.

Reggel megnyitottam az internetes kapcsolattartás gigantikus kávézóját, hogy gyorsan megnézzem miket hozott össze az éjszaka, hátha van valami érdemleges hír amin lehet csámcsogni, mint a vénasszonyok a varrótanfolyamon. Találtam egy bejegyzést egyik nőismerősömnél, ami így nézett ki:

na ilyen levéllel erősen NEM ajánlott csajozni…! :DDDDD

“Kézcsók és Pardon!

Az elsőt a nőiességedért kapod, a másodikat meg a kéretlen levelemért kérem. Pusztán csak a csodálatomat akarom kifejezni e néhány sorral a képeid vonatkozásában! Zseniálisak, és az arcod szépsége bizonyára beragyogja környezeted, amitől egy-két fiúnak eret vágni volna kedve, mert az ilyen látvány nem mindennapi!

Ágyő, Tengermély hódolatom! *** “

Ez így még magában nem annyira zavar, tényleg nem egy Don Juan, de azért nem is egy “Szia! szép vagy, van kedved levelezni?” jellegű levél, nekem tetszik, hogy egy kis fantázia azért van benne. Még akkor is, ha naponta 200 csajnak küldi el ugyanígy. Nem nevesítem ki posztolta ki, nem hinném mondjuk hogy olvasná a blogomat. Nem is ez a lényeg, hanem hogy ragadjon a bélyeg…őő izé, szal hogy megpillantottam, hogy óóóóriási mennyiségű komment halmaz gyülemlett fel éppen alatta. Hát ha már ott vagyok ránézek, gondoltam. Aszondja:

aki ilyet ir , az csak fityfasz lehet :D

hát ennél még a ” jó a csöcsöd , kő kóla ?” is jobb…. :D

gratulálhat anyukájának, hogy egy életképtelen férfit hozott a világra! :DDD

Na szóval én azt nem értem, hogy mit várnak szerencsétlen pasiktól a mai csajok? Vagy legalábbis miért kell ország világ előtt kiteregetni egy-egy ilyen próbálkozást, ráadásul utána még így le is alázni. Elmondjam mi a véleményem? A legtöbb normális férfi azért nem tud normálisan ismerkedni, kezdeményezni, mert úton útfélen ilyenekbe botlik, hogy ez ciki, ez gáz, ez de lúzer, úristen mekkora barom satöbbi satöbbi. Aztán meg a csaj elmegy az első “magabiztos” segfejjel, aki odabök neki egy de jól nézel ki suncuskám, nyalom a mejjbimbódat szöveget. Persze esze pontosan ennyi van. De most komolyan, azon kívül, hogy egy kicsit túl lett cicomázva a fenti szöveg, mi a baj vele? Lehet én vagyok hülye tényleg és én is életképtelen vagyok. Bár ezt azért erősen kétlem…

2 thoughts on “Szia pihekalács, megkóstolhatom a bibédet?

  1. Ne keress ebben logikat, csak arrol szol az egesz, amirol a Facebook altalaban: annak bizonygatasarol, hogy "ugye, milyen jofej vagyok?". De ha mar itt tartunk, szerintem egy olyan uzenet, amin latszik, hogy szemelyre szabott, sokkal tobbet er, mint egy barmilyen frappans sablon.

    1. Teljes egyetértés:) Írtam is, hogy valószínűleg rengeteg embernek elküldi, mert semmi konkrét nincs benne. De attól még nem biztos hogy szar ember :)

Szólj hozzá!