Vegyesfelvágott: Homoerotikus mikulástánc

Rengetegféle mondanivalóm van és annyira hihetetlenül túlteng belőlem a kinyilatkoztatni vágyás, hogy ha nem tehetem meg, hidrogén bombaként fog kirobbanni belőlem és akkor a kollégáim feltehetőleg nagyon ijedt arcot vágnának. Nem is tudom hol kezdjem. Kissé összeszedetlen és összefüggéstelen a sok-sok gondolatfoszlány ami rohangál fel-alá a kis buksimba. Olyan átlag blogos jellegű, ami passzol is ide valamelyest. Szóval kezdjük azzal, hogy december eleje van, tizenkét fok és esik az eső. Szerintem ebben semmi kivetni való nincs, tökéletesen normális és elfogadható időjárás ez itt a Kárpát-medencében általában ilyen időtájt. A télapó is egy szál boxerben jön, és zsiráfok húzzák miközben a nagy vastag nemzőoszlopát lengeti körbe-körbe a langyos légáramlat. Aztán persze elviszik a biciklis rendőrök közszemérem sértésért. Amúgy a Telenor reklám is megér egy misét, amiben a kis pöttöm lurkók ráznak nagyban valamit a kéjesen felfelé vigyorgó mikulás köpenye alatt. Lehet nem telenor, mert nem találtam meg a tecsőn (youtube a gyengébbek kedvéért). De majd figyeljétek a tévéképernyőn, miközben a Barátok közt következő epizódjára vártok már húsz perce. Természetesen nem nézek ilyen szennyműsorokat, csak valaki folyton odakapcsol.

Evezzünk némiképp kevésbé homo-pedo-nekro-erotikus hullámvizekre aprócska kis lapátunkkal. Mégpedig arra, hogy megint kockulok picit. Egyrészt van egy MMTBSFG (Massively Multiplayer Turn-Based Startegy Flash Game, te tudatlan!), ami már több mint egy hónapja fantasztikusan elszórakoztat, pedig annyira egyszerű mint ez a kiskanál itt a kezemben. Miért van kiskanál a kezemben? Természetesen nincs, hisz akkor félkézzel kéne gépelnem és annak ugyebár semmi értelme. Akkor tehát hazudtam. Szóval a játék amiről szó van, a VortexWars:

vortex wars játék flash

Roppant primitív a dolog, területeket kell foglalni. Annyi egységet helyezhetsz el a területeiden körönként, amekkora a legnagyobb összefüggő területed és az győz aki szarrá-huggyá alázza az ellenfeleit. Mondtam, hogy primitív. Kicsit olyan mint a Rizikó. A másik nagyszerű virtuális élményem manapság a Need for Speed: The Run. Igaz még mindig hiányolom belőle a kocsik testreszabhatóságát, illetve egy kicsit szájbarágós a sztori (nincs túl sok szabadságfoka a játékosnak), de amúgy az ötlet tíz pont.

Mellesleg olyan rég voltam már mászni, hogy elvonási tüneteim vannak. Sőt éjszakai spontán mászásrohamok jönnek rám. Még a kutyám is többet mászik mint én…ez a hat hetes egy kilós szörnyeteg fel tud mászni az ágyra. Így leírva nem nagy szó, de végignézni roppant szórakoztató. Kis hegymászó lesz…najó nem fárasztok senkit tovább ma…szexeljetek sokat, hogy büszke legyen rátok a Mikulás és hozzon sok virgácsot!

 

Szólj hozzá!