IL-58495 Jeruzsálem, Jászól 1.

Kedves Jesszuska! Ha olvasod a blogomat, akkor ez a bejegyzés neked szól, mert összegyűjtöttem, hogy milyen ajándékoknak örülnék a “nincs rá szükségem, de kell nekem” kategóriában. Azonban ha nem olvasod, akkor rohadt gyorsan kezd el, mert bejelölt Facebookon Heródes és nem félek kiadni neki az e-mail címedet! Boldog Születésnapot!

1. AirSwimmers és Sphero

Magasan vezetik a semmi értelme, de ölni tudnék érte jellegű listát ezek a kis “apróságok”. Első esetben egy tulajdonképpen héliummal feltölthető távirányítós óriás halról van szó. Se több, se kevesebb. De mindenképp must have.  Nem is ölnék rá tartalmasabb szószedettel rendelkező gondolat áradatot, “musthave”. Holtversenyben a párja az okostelefonról irányítható villámgyorsan guruló labda, a sphero. Ez is pontosan annyit tud amit most leírtam ebben az egy mondatban. Kutyások, macskások előnyben…garantált szórakozást ígér:)

A lufihalakat 15-16 ezer magyar pénzért már itthon is be lehet szerezni, míg a jópofa lasztit még csak előrendelni lehet a hivatalos oldalon (legalábbis legjobb tudomásom szerint) 130 dollárért.

2. Ziiiro Celeste

Következő versenyzőnkben már itt-ott felfedezhető a használhatóság csírája, sőt kimondottan praktikus eszközről van szó, ugyanis a névből kevéssé megmondható, de ez egy karóra. Ugye, mondtam, hogy praktikus. Ugyanazt tudja, mint bármelyik másik társa (az időt mutatja), annyi különbséggel, hogy iszonyat perverzen jól néz ki. Nem úgy mint a mostanában felkapott gumi szíjas igénytelen szarok (a Croc papucsokkal együtt égetném fel az összeset és Fila táskával gyújtanék be alájuk). Ez a kis aranyos minimalista óra nem rendelkezik mutatókkal, hanem két félig átlátszó színes lap forog körbe és ahogy egymást átfedik a kirajzolódó körszeletek határvonalai mondják meg a kedves felhasználónak, hogy mikor fog elkésni.

karácsonyi kívánságok celeste óra

Némiképp drágább játékszerről van szó mint az előbbi távirányítós marhaságok, hiszen ezek a csecsebecsék 149 euróért kaphatóak már november közepe óta. A hülyének is megéri. Akinek egyébként nem világos a működési elv, a fenti órákon 7:05 és 1:55 az idő.

3. Canon 70-200mm f/2,8L IS USM…bögre

Már két éve szemezek vele. Egyszerűen akkora ötletnek tartom, mint anno általános iskolában kálium-nitrátos kén oldattal bekenni az osztályfőnök íróasztallámpáját. Szóval ez egy tökéletes másolata a Canon egyik több százezres professzionális objektívének, annyi különbséggel, hogy ez csak 5850 Ft-ba kerül és valószínűleg akadályokba ütközne, aki megpróbálná felcsavarni az 5D Mark II-jére, ugyanis ezt maximum egy kávéfőző alá lehet felcsavarni.

karácsonyi kívánságok canon objektív bögre

4. Geek párnák

Rengeteg féle plüssfigurát, párnát, egyéb szőrös felnőtteknek szóló ám mégis szexuális töltetektől tökéletesen mentes használhatatlan díszobjektumot lehet beszerezni a neten. Ezek közül nekem az Angry Birds-ös plüssfigurák keltették fel az érdeklődésemet és az alábbi párna:

karácsonyi kívánságok wtf párna ajándék

Mindössze 3000 forintért beszerezhető bármelyik vicces termékeket árusító webáruházból és szerintem roppant jól mutatna a nappalimban az ülőgarnitúra sarkán.

5. Pszicho zuhanyfüggöny

Ehhez nem kell túl sok kommentárt fűzni. Ez egyszerűen csak jó. Távol tart mindenkit aki nem ott lakik és be akar jönni a fürdőbe, hogy nyugodtan zuhanyozhassak.

karácsonyi ajándék kívánság pszicho függöny

Szóval, ezekkel mind tele szeretném zsúfolni a lakást, úgyhogy iparkodjál kedves Jesszuska. Megspékelheted még egy Maserati Granturismo-val, a devizahitelem eltörlésével, egy 3000 nm-es telekkel Pilisszentlászló közelében és három deci kólával. Köszke!

Szólj hozzá!