Statisztikai körkép

Felettébb kellemes időtöltés statisztikákat nézegetni, főleg ha közgazdasági végzettsége van az embernek. Mert akkor nagyon perverz grafikon elemző lesz ám mindenki. Analízis volt a jelem az óvodában és hamarabb tudtam integrálni, mint megállni hogy “kardozás” nélkül pisiljek. Ángárd!

Mai napi esti mesém a blogom nézettségi adatai voltak. Vagy lesznek, ha ez egy párhuzamos univerzum, ahol 19,6 órával el van csúszva a téridő-kontinuum. Szóval az első említésre méltó adatfoszlányt kapásból meg kell említenem. Itt és most. 2011. őszén az oldalam Google-ből érkező látogatóinak 5%-a kakiszex kifejezésre talált ide. Itt a bizonyíték, nem hazudok:

weboldal statisztika kakiszex

Ennél is érdekesebb adat, hogy az animal sex keresési kulcsszó is benne van a listában (igaz csak egy azaz egy emelkedett lélek talált ide ezzel), de azért az nem elhanyagolható, hogy ezzel a kombinációval nem vagyok benne az első 1000 találatban. Kitartó lehetett emberünk. Arról nem is beszélve, hogy nem fordult vissza, hanem 1,5 percig olvasgatott és még oldalt is váltott.

weboldal statisztika animal sex

További kérdéseket vetett fel elvetemült agytekervényeimben az, hogy ha a legkisebb felbontás amit használtak akkor amikor engem nézegettek 1024×768 volt (tehát a VGA kártya mindenhol többé-kevésbé megfelelően működik), akkor ki volt az az informatikai zseni, aki 4 biten felejtette a színmélységet? Mondjuk ez a három színű oldal még lehet jól is jelent meg…

weboldal statisztika képernyő színek

Végezetül pedig szeretném örömmel bejelenteni, hogy a Microsoft Internet Explorer csúfos vereséget szenvedett, hivatalosan is kijelenthetjük, hogy mehet a lecsóba, mert foscsi. A Chrome szépen tör előre, a Google világmegszállása terv szerint halad…

weboldal statisztika böngészők

Szólj hozzá!