Kedvenc nyári slágerem…

Szúnyogcsípésektől mentes kellemes jóreggelt kívánok mindenkinek, aki szikrázó napsütésben töltötte az elmúlt hétvégét. Aki meg nem az besz**ta. A csillagozás kimondottan a 18 éven aluli olvasóim számára készült, akik előtt még nem szabad olyanokat mondani hogy kurva, pina, fasz és hasonló ocsmány gecironda szavak. Ezért mostantól minden ilyen kibaszott csúnya szót ki fogok csillagozni, hogy ne gátoljam szegénykék lelki fejlődését.

Múlthéten voltam Alvin és a Mókusok koncerten. Illetve a felén, mert mondhatnám úgy finom szavakkal, hogy nem voltam lenyűgözve és eljöttünk féltíz környékén. Ez van. Viszont nem voltam Rákenról wíkenden, mert nem volt érdeklődés a csapat részéről, így végül egy kellemesen sportos hétvégét töltöttünk a Gárdonyi Sport Beachen, ahol meg Volkswagen bogár találkozó volt. Természetesen ehhez kapcsolódó programokkal. Péntek este még véletlenül sem csípett meg ki***szott sok szúnyog. Csak körülbelül olyan százötvenháromezer-négyszázötvenhat…hét. Másnap úgy néztünk ki mindahányan mint ha rohadtul bárányhimlősek lennénk, pedig nem. Viszketett is mint a tripperes cowboynak a micsodája. A nap nagy részét vízben labdázással, röpizéssel, focizással, kosárra dobálással és evéssel töltöttük, minő meglepetés. Zsolti barátom szabadalmaztatta a “Kapsz egy ezrest ha” és “Nem mered” kezdetű mondatokat a hétvégén felbukkanó minden eshetőségre. Ezúton köszönjük neki!

Voltak nagymenőnek tűnő szálkagyerekek, akik kirúgatták magukat a kocsmából, voltak egész este reggea-t hallgató kisköcsögök, volt aki “b*szni akart” még hajnali ötkor is, de amúgy meg egész éjjel, volt olyan is amiről nem beszélünk, meg egyszer ki is rekesztettek minket a kempingből mert azt hitték nem fizettünk. Ez volt?

Szólj hozzá!