Canga-bunga

Nu! Hát megvettem aztat kerékpárt vala. Igaz nem pont azt amit előzőleg írtam, mert találtam egy sokkalta jobbat. Eltűnődtem azon, hogy mire is fogom többet használni és rá kellett jönnöm, hogy hosszabb távon a dirt bicó bizony eléggé kényelmetlen lesz. Így körbevizslattam az internetes szupersztrádát egy kellemesebb CC/XC bringa után. Találtam is sok különfélét. Első választásom a Gepida Mundo-ra esett. Jól is néz ki, jó az ára, jókat írnak róla. Az egyetlen hibája, hogy a váza eléggé vékonyka, ami persze nem biztos, hogy a szilárdságában is érezteti magát. Már lezsíroztam, 59-ért vittem volna a full új bicót, csak Simontornyára kellett volna leugranom érte. De akkor beugrott az isteni szikra. Nézzük meg az abszolút kedvenc márkámat, álmaim netovábbját. Beírtam a böngészőbe a bűvös címet: www.specialized.com.

Find Dealer, Hungary, Szörcs. Végignéztem az összes magyar szerződött boltot, majd végül a Speed-way-nél kötöttem ki. És mit találtam…Hatalmas akció meg minden: Specialized HR XC 119 ezerről 75 ezerre van leértékelve, amíg a készlet tart. Hát bazd, ez kell nekem. Felhívtam őket, ó még van kettő. Uccu el is szaladtam és megvettem az egyiket. Végül a 19″-os váz lett mégis a nyerő. Igaz ezzel nehezebben fogok megtanulni végre bunnyhoppolni (sőt lehet sose), de kurva kényelmes, minden pont ott van ahol kell. Nem kell nagyon előre dőlnöm, de nem is úgy ülök rajta mint a juhász a szamáron. Ja amúgy így néz ki:

Specialized HR XC kerékpár piros-fekete

Ezzel tekertem haza, mivel nem akartam a vállamon cipelni. Rá kellett jönnöm, hogy valóban nem ültem már 2 éve bringán. Holott az egyik kedvenc időtöltésem. Ennek a felismerésnek a legfőbb indikátora a seggem volt, ugyanis ma reggel amikor felkeltem iszonyatosan szar volt ülni. Szerintem így érezheti magát akit először raknak úgy igazán nagyon seggbe. Ja egyébként tudjátok mi az a melange? Az ami az anális szex utáni első szarásnál keletkezik…via subba.

Szólj hozzá!