Áruházak meg a kockulás

Először is hadd kezdjem egy kiadós ajóbüdöskurvaélet véreresméteresfalloszát jellegű megnyilvánulással. Köszönöm. Tegnap többé kevésbé sikeresen lezajlottak a választások, nem nagy meglepetést okozva a végeredményben. Újpesten mondjuk mehetek második körre, de annyi baj legyen. Most beszéljünk másról, például arról, hogy miért falloszozok egy blogbejegyzés kellős-legelején.

Azért, mert van egy áruház, aminek a nevét nem írom le, mert félek a csúnya bácsiktól, akik hitelrontásért beperelnek. Szóval van egy áruház, ami a XIII. kerületben működik, a Béke tértől nem messze, gyógynövény és gyógyászati segédeszköz nagykereskedelmként, és zöld színű kártyával lehet náluk vásárolni. Namost, ennél a csodálatos áruháznál tízből kilenc alkalommal nem működnek a pénztár gépek. De nem ilyen 5-10 perces kimaradás, vagy programhiba – kontrolaltdel kurvaanyád. Nem. Félóra, órás leállások. És olyan tök nyugodtan mondják a vásárlóknak, hogy nem jó a gép, várjon. “Mikor lesz jó?” Nem tudjuk, sokára. Apád faszát, ekkora ültetvény. Ráadásul tapló faszparaszt mindegyik dolgozójuk: kérdezel valamit jó esetben szarnak rád, vagy nem tudják, rosszabb esetben elküldenek búzát szedni Afrikába, hogy hogy merészelted megszólítani őket, mikor most ők kurvára elfoglaltak és azt a hatezer millió raklapnyi árut – ami elfér azon a párszáz négyzetméteren – éjjel nappal leltározzák. Áhh, nem is ér ennyi szót.

Na akkor most beszéljünk a hüvelygombáról. Vagy inkább a Bad Company 2-ről. Tudvalevő, hogy nagy kocka hírében álltam valaha. Nem akartam ezt a címet csak úgy meghazudtolni, úgyhogy vettem egy 3,2-es i5-ös procit, alaplappal, meg hozzá jófajta sok-sok csillió memóriát. És eredetiben a Battlefield – Bad Company 2-t.  Ja és most egyetlenegy autót sem kellett eladnom hozzá. Kibebaszottul királyságos játék. Szombaton kb egész nap online robbantgattam az M-com állomásokat. A Counter Strike óta az első FPS ami komolyan tetszik. Úgyhogy kedves feleim mindenki vegye meg szépen és jöjjön játszani, hogy adhassam a hecccsátokat. Jipijájéééééé.

Szólj hozzá!