Mai ismeretterjesztő rovatunkban…

…az önkielégítés. Vagy hokizás, recskázás, f*** verés, illetve ahogy hivatalosan illik nevezni: onanizálás. Hogy miért beszélek én most erről? Igazából egy halvány fing-fasz fogalmam sincsen róla, csak olvasgattam Dan Höjer: Kis fütyikönyv című alkotását. Meglehetősen vicces és könnyed szórakozás, de sok érdekes dolgot megtudtam, ami tekintve hogy 22 éves vagyok furcsának tűnhet.

Van olyan amit már régebben is tudtam, de most ismét szembe találkoztam vele, mégpedig az, hogy maszturbálni csak a nők szoktak. Illetve a nők önkielégítését hívják maszturbációnak. Ezt sokan nem tudják és tévesen a hokizásra húzzák rá a kifejezést, melyet ugye, mint már fentebb írtam onanizálásnak hívnak. És el is érkeztünk az érdekesebb részhez, mégpedig ahhoz, hogy régebben ez nem hogy nem volt elfogadott, de elszántan küzdöttek ellenne, hogy a kis suhancok húzogassák a kukikájukat. Olyan rémtörténetekkel riogatták az éppen serdülő ifjoncokat, hogy ha nem a paplan fölött van a kezük akkor szőrős lesz a tenyerük. Sokan őszintén hittek benne, hogy ha valaki rendszeresen hokizik, akkor megvakul, leesik a fütyije, szellemi károsodott lesz, vagy akár meg is hal. Ezek a hiedelmek valószínűleg egy bibliai történet félreértelmezésén alapulnak.

Az onánia szó Mózes I. könyvéből származik (38, 4). Ott nem egészen arról van szó, hogy a recsizés miatt gyilkolászott le valakit a jó Isten. Onán Júda egyik fia volt, akit arra kért az Isten, hogy meghalt bátyja feleségét ejtse teherbe. Mivel, ez azt jelentette volna, hogy a lány és a bátyja vagyona a gyermekre szállt volna, így önző volt és ugyan jól megrakta a csajt, de mielőtt elélvezett volna kikapta a lompost és bukakke show-t rendezett. Persze ez a bibliában nem egészen így van leírva, de többé kevésbé követem a történéseket. Visszakanyarodva, tehát Onán megküldte magvaival  a csaj hasát/mellét/fejét (erre nem tér ki a biblia), önelégülten mosolygott, hogy milyen okos volt, hogy meg is dugta az özvegyet meg nem is. Erre az Isten jól megdádázta és meghalt vala. Szóval igazából nem is önkielégítésről van szó, hanem egy manapság is használt fogamzásgátlásról (megszakításos módszer), és nem azért halt meg drága Onánunk mert kikapta a lompost és a sok kis Onán “szomjan halt a sivatagban”, hanem mert önző volt.

onanizálás recskázás faszverés mém

A tanulságot levonva tehát gyermekeim verjétek amíg bírjátok, sokasodjatok ha akartok, vagy kapjátok ki a brét és szórjátok szerteszét magvaitokat. Ezzel mai ismeretterjesztő rovatunkat bezárom.

Szólj hozzá!