A súrlódás esete agresszív fákkal

Izgalmas hófúvásokkal teli hétvégén vagyunk túl. Nem ragoznám a történteket, legyen elég annyi, hogy a nagy hidegre való tekintettel a súrlódási együttható (m) nem volt elegendő az autó súlyával (Fn) együtt sem, hogy a súrlódási erőt (Fs) megfelelően magas értéken tartsa. Ezen egy nagyobb cserje úgy berágott, hogy odajött és bebaszta a hátsó szélvédőt. Mondtam neki, hogy ne tegye de ő erősködött. Előtte még láttunk egy balesetet is, ahol sajnos valaki az életét vesztette  (ezt már csak otthon tudtuk meg).

Annak örömére, hogy ilyen szerencsésen megúsztuk ezt az incidenst a gettó-fával, biztonságba helyeztük a gépjárművet, majd gyalogosan indultunk neki a hó lepte Budapestnek. Látott már valaki hókotró villamost?

A mai napot egy kellemes kora reggeli sétával kezdtem, hogy meglessem be van-é fagyva a Duna. Hát nincs. Elkísért engem RockerZsolti barátom is, aki nagyon élvezte a hó födte csúszós lépcsőket és emelkedőket a kora reggeli szélben. Délután pedig Szandival mentünk a városligetbe, ahol összefutottunk Jóskával. Ennyi lenne a hétvége sztorija. Most pedig Left 4 Dead-et fogok installálni, hogy adjunk egyet a kockulásnak is.

Szólj hozzá!