Jack Black

A tegnapi Fábry show forgatásán ott voltunk élőben múlthét szerdán. Azért érzitek a kis nyelvtani és képi zavart ami az előző mondatban van? Na szóval volt rá ingyen jegyünk – mert egyébként nem mentem volna még egyszer forgatásra a Csillagszületik után, nincs az az isten.Fél 6-tól Negyed1-ig gubbasztottunk az ülőgumóinkon, a közönség legtetején, mert diszkrimináció van ám….Először a VIP-esek mehetnek be, utána akik fizettek a jegyért, majd aki a Slágeren illetve a Danubiuson nyerte és ha még van hely, bemehetnek azok is akik az RTL-től kapták. Szal a lényeg, hogy alig maradt hely leülnünk, de azért végigizzadtuk a “show”-t. Ezt csak úgy elmondtam, ne várja senki a katarzist, ez így ennyi volt. Azonban, de és mindazonáltal. Tenacious D. Bizony.

Ez egy együttes neve, melynek a frontembere nem más mint Thomas Jacob “Jack” Black. Milyen kiba hosszú neve van ennek is vaze. Szal, ez az ember annyira beteg, hogy még. De emellett emelem kalapom, mert nagyon tehetséges színész, kiváló énekes, jól gitározik és iszonyat nagy arc úgy általánosságban is. Kevés olyan színész-zenész van aki mindkettőt jól csinálja (többségük egyiket sem csinálja jól). A zenekar két állandó tagból áll, JB-ből és Kyle Gass-ből. Mellettük zenél még pár jó arc, mint Chaplin (basszus), Antikrisztus (elektromos gityó), és a KFC-s fazon (dob) :) Van egy közös filmjük is, aminek az a címe, nagyon meglepő módon, hogy Tenacious D. Érdemes megnézni, ritkán lát az ember ennyire beteg és mégis kurva jó filmet. Meg van koncert DVD-jük is. Megvan. Alap. Na íme két szösszenet a koncertről:

Ezennel ismeretterjesztő rovatunkat lezárom. Kint olyan kibaszott nagy köd van, hogy megcsúszik a lehelletem. Majdnem elütöttem egy nénit is, szegény nem látta, hogy piros a lámpa én meg rádudáltam. Lehet szívinfarktust kapott és meghalt. Szegény.

Szólj hozzá!