Esztergom…hajj de jó

Aquasziget – Esztergom. Unokaöcsémékkel elmentünk, hogy egy jót fürdünk, meg hülyülünk. Belépő 2650, ez még olcsónak mondható. Minden tiszta hightech meg minden. Első utunk a csúszdákhoz vezetet, hogy jól kipróbáljuk. Hát sikerült. Az első alkalommal a csúszda belsejében egy kiálló csavar beleakadt az 5000 Ft-os úszónadrágomba és kiszakította a seggénél (azt már csak otthon vettem észre, amikor levettem a nadrágom és leültem, hogy a bőrőmet is szétszaggatta nem csak a nadrágot). Na mindegy gondoltam, majd nem jövök ki a medencéből és akkor nem látszik. Kicsit kimentünk hűsölni az úszómedencébe, lenyomtunk pár hosszt, majd naivan leraktam a lábam a medence aljára. El volt törve az egyik csempe és úgy elvágta 3 lábujjamat, hogy ömlött belőle a vér. Na itt telt be a pohár. Kértem kötszert meg ragtapaszt, majd gyorsan felöltöztem (40 percnyi bentartózkodás után) és a panaszkönyvért kiáltottam. Meg is kaptam gyorsan, belevéstem hogy valami kis kártérítést kérnék azért legalább a gatyámért. Kiscsaj közölte, hogy majd fel fognak hívni. Biztos ami biztos, azért kértem egy telószámot ha esetleg mégsem hívnának.

Vigasztalásképpen vettem magamnak meg Szandinak egy-egy kürtőskalácsot, majd amíg unokaöcsémék fürdőztek elmentünk sétálni Párkányba. Ettünk fagyit is. Faszomat Esztergomba.

2008. december 12: kaptam egy levelet az aquaszigettől amiben közölték hogy sajnálják és küldtek egy ingyen belépőt. Kapják be.

Szólj hozzá!