Teli Vili

Sűrű hétvégén vagyok túl, melyben sok minden történt értelem szerüen. Szombaton bevágódtunk Babómmal a kocsiba, benyomtam az új Metallica lemezt az autómagnóba és headbangeltem egészen a Corvinus egyetemig. Itt a rettentő jól informált biztonsági őr el akart küldeni, hogy nincs is itt senki és minek jöttünk és egyébként is bizony. Majd mégiscsak bementünk és lám találtunk TO-t és mégsem tudtunk beiratkozni, mert csekken nem lehet fizetni annak ellenére hogy a honlapra kiírták konkrétan hogy lehet. Mindegy, végülis meggyőztek (elég nyomós érvük volt, hogy nem adtak csekket).

Beugrottunk egy kicsit a Vásárcsarnokba is, hogy vegyünk áfonyát. Egy néninél találtunk is 4000 Ft/kg-os áron, amiből kértem 25 dkg-t, majd végül 1000 Ft-ért kaptunk egy kilót, amiről a végén még az is kiderült, hogy lehet nem is áfonya hanem kökény. Miután a szánkból kellőképpen kiszivattyúzta a nyálat a hihetetlenül savanyú gyümölcs újra kocsiba pattantunk és a Papp László Arénánál találkoztunk Csabush, Atti és Hosszúhajúterdik barátommal. Off-road show-ra keresztelt népátbaszásért fizettünk összesen 4200 Ft-ot ötünknek, úgy hogy két jegy ingyen volt. Cserébe megnézhettünk pár RC autót, meg 1-2 terepjárót.

Este Megasztár 4 nézés volt a program. Az első adásban végre felfedeztük a német Rammstein imitátor (ih vill ojrö ennnnergiiiiii) magyar utódját, aki méltó ellenfele kedvenc antisztáromnak. Vasárnap telekre menés, és ijjal lövöldözés volt a program. Nagyon tetszett. Komolyan. Bár az almákat nem találtam el, de a céltáblát nagyon ügyesen.

Szólj hozzá!