Filmek, meg Balcsi izé miegymás

Először kezjdük az elején: Hancock. Szerintem az idei év első nézhető vígjátéka, ami félig nem is vígjáték hanem más, de mondd mégegyszer hogy bunkó….ha mered! Will Smith kőparaszt alkoholista szuperhős, aki egyébként már többezer éves és lecsukják csak hogy jófej legyen. Ez a sztori dióhéjban. Ez egy gyors elemzés volt. Meg még lesz is.

hancock film poszter

A másik amiről beszélni akarok az Az esemény. The Happening hogy szöveghűen tükrözzük angol ősapáink emlékét. Ami persze nem igaz egyfelől, mert nem vagyunk angolok. De másfelől sem. Na szóval ez a film szar. A növények védekezni kezdenek ellenünk egy olyan anyaggal amitől öngyik leszünk. Juhu. Mindezt egy napig, aztán abbahagyják. Megbocsátottak. Shyalaman legfrissebb filmje egy kalap kaki. A Jelek óta nem tud normális filmet készíteni. A 30%-ot a látványra kapja, meg az ötletre, de a megvalósítás és a forgatókönyv fos. De az Aréna Pláza mozija faszányos. Meg a plakát is tetszik. Itt lent ni.

happening poszter film

Hogy ne csak filmekről dumáljak hanem magamról is leírom ide kicsi kezemmel, hogy pénteken húzok Balcsira. Sátorozni. Haverokkal. Jó lesz. Majd lesznek képek is. Talán. Koránt sem biztos. Ennyit akartam mondani. Viszlát! (Bocs Csabi :D)

Szólj hozzá!