Képviselő akarok lenni, vagy webdesigner?

Tudtam én hogy jó szakmát választottam. Tudtátok, hogy egy ember körülbelül 1-2 heti munkájával 200 milliót lehet keresni? Neeeem? Pedig ez volt a legolcsóbb ajánlat a kormányszovivo.hu-ra, ami végül mellesleg hibás is lett, ugyanis internet explorer 6 alatt az egész oldal összemosódik. Ja egyébként megjelent a Firefox 3…töltsétek, mert jó! Visszatérve az oldalra, a design tetszik. Be kell valljam igen, szerintem pofás lett, egyszerű letisztult és szép. Körülbelül 2 órás munka. Az alatta futó motor php-ját mondjuk egy kis gyakorlással szerintem Dave barátom lazán megírja. Szerintem adjunk be egy pályáztatot ha legközelebb ilyen van, hogy mi elvállaljuk 100 milláért is. Az tiszta haszon, 100 millát elkölthetnek útfelújításra. Jaaa, hogy akkor nem tudnak annyi zsét lenyúlni?

A közbeszerzési pályázatok kicsiben korruptak, az egy dolog. Csalnak, hogy egy bizonyos cég nyerje meg. Állami pályázatoknál azonban annyira csalnak, hogy az összes pályázó le van fizetve, azért hogy a végén olyan adatok jöjjenek ki, hogy egy honlap 200 millió, egy 2 sávos út felújítása több tíz milliárd, egy iskola festése 3-4 milliárd, azért mert felszállt egy vadászgép az 300 millió. De van jó hír is. Erősödik a forint. Mit jelent ez? Azt hogy ugyanakkora összeget lopva a kormánytagok reálbevétele nagyobb….

Ja és tegnap találkoztam Győzikével a VW szalonban. Jó ez a munkahely. Már találkoztam a törött kezű Csányi-val is, meg Fábryt is láttam messziről.

Szólj hozzá!