Mi a kakiszex menete?

Elképesztő hogy az internet pöcegödre milyen hihetetlenül sokszínű szemetet tartogat a gyanútlan böngésző számára. Az egyszeri ember sejti, hogy ha egy felvilágosító-tanácsadó fórumra látogat, akkor szembesülhet vicces kérdésekkel-válaszokkal, de azt nem gondolja, hogy ilyen mértékű literális úgymond cumót kap az arcába. Kiemeltem a két kedvencemet:

Mi a kakiszex “menete”? Olvasgattam a kérdéseket, és naggyából képben vagyok,de érdekelnének részletek a dologról!!! 

Ez változó, Magyarországon nincs nagy hagyománya ezért csak egy laza hasra szarás a divat idehaza. Általában úgy szokott egy kapcsolatban kialakulni hogy valamelyik félre egy hasmenéses napon tör rá a vágy és elcseppen vagy elgurul az első gombóc. A gyakorlottabbak tenyérrel elkenik egymás testén, a profik meg állítólag szét is tudják farolni egymás hátán camping biciklivel. Ha bele akarsz vágni akkor szerintem csak fogj meg egy darabot állj a barátnőd mellé és dobd a ventillátorba. Viszont egy friss kapcsolatot megmérgezhet a dolog főleg ha a meglepetésnek szánod?

A kulcsszavaknál (gombóc, camping bicikli, ventillátor) olyan mértékű röhögés tört rám, hogy majdnem megfulladtam. Pedig tulajdonképpen ezek a szavak nem is viccesek és első olvasatra így ha külön nézzük őket nem is kapcsolódik a kakiszexhez. Nézzük a másik gyöngyszemet:

Tudtok egy olyan oldalt ahol rengeteg animal sex van?

Persze tudok, nézz tükörbe és verd a farkad.

Úgyérzem ennyi elég is egyenlőre. A bejegyzés magjául szolgáló szösszenetek a www.gyakorikerdesek.hu oldalról származnak.

Szólj hozzá!