Ám bekk!

Úgy tűnik nem bírom blogolás nélkül, muszáj vagyok valamit gépelni és gépelni és gépelni, hogy minden ami itt kavarog bennem meg mellettem meg körülöttem azt megosszam az internetes társadalom egy kis részével. Sok sok minden történt itt azóta velem, hogy kijelentettem nem fogok blogolni. Azt már meg sem említem, hogy még mindig nem vagyok egészséges és még mindig nem tudják miért, de kezdek beletörődni és leszarom. Viszont van munkám!

Nem kis bonyodalmakat követve végül sikerült szert tennem egy olyan elfoglaltságra amiért még pénzt is kapok. Valami ilyesmit hívnak munkának nem? Szóval egy informatikai cégnél vagyok, ahol azzal foglalkoznak, hogy helpdeskeseket szolgáltatnak a megrendelő cégek számára. Az első ilyen hely ahova engem kiszolgáltattak a Vöröskereszt Országos Igazgatósága volt ahol egy igen hosszú 1 hetes karriert futottam be, majd visszatért a régi informatikusuk. Ennek különféle rajtam kivülálló okai voltak, akit érdekel elolvashatja a Vöröskereszt honlapján, ahova egyébként én magam írtam ki a hírt. Nem lesz egyértelmű, de akinek van egy kis logikája rájön, melyik az ominózus bejegyzés.

Miután a Vöröskeresztes dolog nem jött össze a szerencse ismét rám mosolygott, ugyanis üresedés lett a Porsche Hungária informatika osztályán, így gyorsan be tudtam ücsülni ide a helpdeskesek közé, ahonnan most két segítségnyújtás között gépelem eme sorokat. Itt van fejlődési lehetőség, kellemes munkakörnyezet és minden ami egy jó munkahelyhez kell. Kicsit még szoknom kell előző főnököm és munkahelyem mentalitása után, de úgy érzem hamar menni fog.

Szólj hozzá!