Teló helló

Másodikán ismét igába hajtottam a fejemet és elkezdtem dolgozni. Csak a mai napon kellett kicsit megszakítanom, mert elmentem dokibácsihoz (hogy megnézzék hogy miért is vagyok az utóbbi 1-1,5 évben gyakran beteg) ahol a vártnál jóval többet kellett ücsörögnöm. Kilenckor kaptam a sorszámot és szépen leültem az amúgyis nagy tömeg közepére, hogy majd úgyis fognak pittyegni, ha mennem kell. Fél 11-kor kijön egy nővérke miután még senkit nem hívtak be és az emberek csak gyűltek, majd így szólt: Elnézést kérünk a várakozásért, de a sorszámautomata elromlott. Költői kérdés: Akkor mi a hugyért nem lehetett volna addig név szerint hívni az embereket a hagyományos, kinyitom az ajtót és mondom a nevet módszerrel? Azért maradt meg költői szinten a kérdés, mert ha auditáltam volna eme gondolatomat sajnos az nagyon sokak fülét sértette volna a sok jelző és kötőszó miatt amit nagy valószínüséggel használtam volna. Na mindegy végül kiokoskodták, hogy adjak vizeletet és akkor azt jól megnézik hétfőre. Ezé vártam ennyit.

Hogy dicsekedjek is egy pötit elmondom, hogy végre megérkeztek az új céges telók és én is kaptam egyet. Egy Sony Ericsson K800i-t. Tudom, már mondtam régebben pár embernek, hogy feleslegesnek tartom hogy egy telefon ennyi mindent tudjon és ezt a véleményemet tartom is, ugyanis pénzt nem adtam volna érte. Főleg annyit amennyibe kerül. Viszont van sok olyan dolog ami tetszik benne. Például az MP3 lejátszási lehetőség, mert így mindenkinek olyan csengőhangot tudok adni amiről egyből felismerem. A naptár funkciója is egész használható.

Hibaként lehet talán felróni a túlzottan kiálló fényképezőgép lencsét, aminek a takarólemezét akaratlanul is sorozatosan sikerül kinyitnom. Ezenkívül még a joystick miatt kicsit aggódom, hogy nem fog-e tönkremenni pár hónap alatt, de reménykedem hogy nem. Tud 3G-t (sose fogom használni), tud e-mailt (sose fogom használni), tud hangtárcsázást (sose fogom használni). A nagy felbontású képernyő, az mp3 lejátszás, a nagy memória és a jó hangos hangszórók azok amik nagyon tetszenek. Ennyi.

Szólj hozzá!