Meki vagy nem meki?

Két féle ember van. Az egyik jár mekibe a másik nem. Az egyik úgy gondolja, hogy a meki finom, a másik meg úgy hogy egészségtelen. De vajon a két állítás nem fedheti egymást? Aki azt mondja, hogy egészségtelen az általában azt is mondja, hogy rossz íze van, műanyag íze van stb. Szerintem, ezek az egyedek még sose ettek a mekiben, csak hallomásból tudják, hogy van valami ilyen hely is, ahol egészségtelen kajákat adnak és az biztos műanyag.

Szögezzünk le egy dolgot: Szerintem a mekis kaja pusztán azért egészségtelen, mert hihetetlen mennyiségű só, cukor és zsír van benne. És azért finom mert tele van ízfokozókkal (amik bizonyítottan nem egészségtelenek, hanem semlegesek). Tehát, semmivel sem egészségtelenebb, mintha ennék egy kis zsíroskenyeret jó sósan, aztán benyomnék egy jó cukros limonádét. Viszont senki ne mondja nekem, hogy a mekis kajának műíze van. A mostani ínyenc csirke még ráadásul teljes kiőrlésű kenyérben is van és tényleg csirke és hmmmm de finom….egy kis baconnel. Egyébként, most ezt csak azért írom, mert az elmúlt 3 hétben több mint 10 rongyot hagytam ott a mekiben vagy a burgerben (a kajajegyeket nem számolva). És ez ijesztő. Hogy ennyire finom, hogy nem tudom abbahagyni.

meki mcdonalds burger

Egyébként meg egész nap depis vagyok. Egyrészt mert nagyon rémeset álmodtam. Másrészt, mert parázok a vizsgától ami hétvégén lesz. Harmadrészt meg parázok, mert életem első vadidegen személlyel történő tárgyalása fog következni a mai este folyamán. És az nem olyan mint az ismerősökkel való beszélgetés. Ráadásul Vácra kell mennem. Na mindegy. A legdepisebb az álomtól vagyok, de már kezdem magam túltenni rajta. Ettem sok milkát az segített:)

Szólj hozzá!