Hogyan legyünk szétszórtak?

Első lecke: Felejtsük benn a munkahelyünkön a pénztárcánkat, amiben benne lapul a frissen kapott fizetésünk, majd mikor hazaértünk ne is jusson eszünkbe, csak már este.

Második lecke: Amikor elindulunk vissza a pénztárcánkért felejtsük otthon az irodakulcsunkat, majd csak a buszmegállóban eszméljünk rá, hogy az is kell a művelet végrehajtásához. Persze a busz pont jött volna.

Harmadik lecke: Amikor visszamegyünk a kulccsért, rakjuk le a telefonunkat a konyhapultra, zárjuk be a lakást gondosan és zsebünkben az összes kulccsal menjünk le a földszintre. Vegyük észre, hogy nincs nálunk telefon és menjünk vissza érte.

Negyedik lecke: Az irodába érve, keressük meg a pénztárcánkat és közben ismét hagyjuk valami félreeső helyen a telefonunkat. Kizárólag akkor realizáljuk, hogy már megint nincs nálunk telefon amikor már gondosan beriasztottuk az irodát.

Ötödik lecke: Miután hazamentünk mindent szórjunk szanaszét a lakásban, hogy aztán reggel majdnem ugyanezt végigjátszhassuk az irodából indulva, mert otthon felejtettük a jogosítványunkat.

Ha minden leckét sikerült teljesítenünk akkor gratuláljunk magunknak megérdemeljük a Droid kitűzős Balfasz polót amit Tomcat boltjából mindjárt meg is rendelhetünk magunknak.

Szólj hozzá!