A morbidság határai

Jogosan merül fel a kérdés, hogy mi az amit már komolyan nem lehet tolerálni és már-már olyan elképzelhetetlenül visszataszítóan rossz, hogy minden jóérzésű emberben a legfantáziadúsabb kínzások tömkelege merül fel az eset kapcsán. Hát amit manapság a televízió okád ki magából híradó néven, abban a trutyiban rendesen lehet túrkálni ilyen esetek után. De mégis, van ami még ezek közül is kiemelkedik.

Nézzük a nyers tényeket: Van egy 12 éves Baranya megyei kislány. Szegény értelmi fogyatékos és ráadásul még süket néma is. Namost ez a kislány szült egy gyereket. Régebben már ezen is megbotránkoztunk volna, manapság ez már alap dolog. Az már kevésbé, hogy a gyereknek akit szült a családfája kissé a normálistól eltérő jegyeket mutat. Egy normális embernek van 2 szülője, 4 nagyszülője és 8 dédnagyszülője, ez összesen 14 különböző ember. Na ennek a szegény csecsemőnek csak 13 ember alkotja a családfáját. Miért? Mert a dédnagyapja egyben az apja is. Ez már elég felkavaró nem? Hát még az hogy a rendőrségnek DNS vizsgálat alapján kellett megállapítania hogy melyik családtag (szal nem azt hogy ki, hanem h melyik családtag) az apa, ugyanis többen is szóba jöhettek. Konklúzió: Szegény fogyatékos és süketnéma kislánynak a férfi felmenői kedvükre fajtalankodtak a gyerekkel azt egyszer csak lett egy kisbaba belőle amit aztán orvosoknak kellett megállapítaniuk hogy kitől is van. Éljen! Ez az az óóóórszág, ahol álmomban jáááártam, Agyarország!

A nagyapa büntetése: 5-10 év börtön. Hujujuj. Mondjuk az ilyen embereket a börtönben is kiközösítik és csúnyán szétbasszák a rabtársai is, de attól még kitalálhattak volna valami érdekesebb büntetést is. Mondjuk lógassák fel a farkánál fogva a plafonra, vagy dugjanak fel a hugycsövébe jó mélyre egy kis ampullát és fecskendezzenek bele üvegszilánkos technokolt. Vannak még ötleteim. Szívesen adok tippeket a büntetőtörvénykönyv kiegészítéséhez. Egyszerűen hihetetlen. Áhhh. Nem tudok leakadni a témáról. Keressük meg melyik börtönben van és dobálunk be pár égő petárdát meg vasszöget össze-szigszalagozva a cellájába….

Szólj hozzá!