Balatonkenese 2007

Szombaton megérkezvén vala elfoglaltuk korántsem a várakozásainknak megfelelő szállásunkat, majd gyorsan bevásároltunk a Tecsóban ami igazából CBA volt. Egy laza “iszol, ha nem találod ki” tequilázós activityt követően felfedeztünk egy kocsmát, ahol volt ingyen csocsó, egy öreg nénit akinek volt igenszar bora 500 Ft-ért (amit persze részegen nem éreztünk) és egy kutyát akivel a földön fetrengve összehaverkodtam.

Este volt táncikálás meg józanodás persze. Majd következett a másnap. Vasárnap reggel egy kellemes reggeli után meglestük a Magyar Nagydíjat szeretett kocsmánkban, majd belekezdtünk egy érdekes műveletbe: Tűzrakás, főzés. A cél: gulyásleves. Az eredmény: Játék a tűzzel, darázstrancsírozás, nyers hússal való mókázás, harc a fáért éééés végül kevés étel. Este horgászni is megpróbáltunk, de 4 dobásból 1 orsótörés, 1 beszakadás eredmény fennállása miatt feladni kényszerültünk. Hazafelé találkozunk pár német fiatallal, miután Attiék bedobták Terdiket egy sövénybe.

Csaba: Hehe, ezek németek.
Terdik: Németek? Zieg Heil! (Itt karlendítéssel elkezdett menetelni)

***

Terdik: In Hungary you have to drink Hungarian Beer. Not Heineken! Soproni or Borsodi!
(Kicsit később)
Terdik: Baszki, ki tudtam mondani egy egész angol mondatot!!!

***

Csaba: Where’s the fourth man?
Punk német: He’s in my pants.
(kicsit később)
Csaba: Seriously, where’s the fourth man?
Punk német: Maybe I’ve ate him!

Este kártyázás, lazulás. Másnap Laci szemöldöke kiszedésre került, utána bosszúból egy szakad társasjáték tanulmányozásába menekült. Felfedeztünk egy nagy pókot is, majd egy laza esti twisterezés következett. Szerdán felmásztunk négyesben lezékkel a kilátóba, persze csak miután terroristának öltöztem, meg levágattam a fejem egy boronálóval. A kilátóból nagyon szép volt a kilátás. Bizony. Este voltak ilyesztegetések halott csecsemővel aki a bokorból fog előmászni, meg repülő sörös rekesz. Meg ilyesmi. (Kezdem unni az írást). Volt nálunk némi alkohol is. Persze csak a szükséges mennyiség. Fotótechnikai játékokat is találtunk ki amivel jó sokáig elvoltunk.”Rajzoljunk pálcikaembert, orbitális fasszal” by Csabi.

“É csücsü a csaájáé csücsü e” by Terdik. (by Matisz nagypapa)

“Ájjá juppi juppi jéééé” by Halott csecsmő.

“Az hogy nem hoztál nekem sütit, bunkó tirpák dolog.” by Csabika (by Vektor)

Szólj hozzá!