Itt a nyár…

Tegnap kezdett úgy istenigazán realizálódni bennem, hogy elkezdődött a vizsgaidőszak és még gyakorlatilag egy betűt se tanultam rá. Ezzel szemben ott van az az érzés is, hogy meleg van, hivatalosan is megkezdődött a nyár ugyebár és nekem tanulnom kell, ahelyett, hogy a napon süttetném a hasam. Mindezekért cserébe július-augusztusban olyan szinten ki fogom tombolni magam – minden téren, hogy az elképesztő. Valahogy így képzelem a nyár második két hónapját:

Július elsejei hétvégén lehetne kezdeni valami nagyobb partyval, megünnepelendő a vizsgaidőszak vége. Zene, pia, …, csajok. Aztán a következő hétvégén beiktatható lenne egy újabb Gárdonyi sátorozós kiruccanás. Folytatván a júliust valamelyik hétvégén biztos lesz valami drum’n’bass party is amire megígértem Leznek hogy elmegyek, ha lesz. És lesz még egy hétvége, akkor pedig yoyoék nyaralójába vagyunk hivatalosak egy kis lazulásra, elvileg. Valamint júliusban lesz egy hét amikor csak az enyém a kecó, egy újabb filmnézős összejövetelre is igényt tartanék esetleg, ha más is.

Augusztus elején egy hét Balaton haverokkal, jóóóó sokan! Egy hét…úristen mi lesz ott. Vagy Siófok, vagy Füred az úticél…buli hegyek, részeg társasozás, horgászás, főzőcskézés, remélem sport is egy pici és miegymás.  Miután onnan hazatértem az első hétvégém azt hiszem a pihenés jegyében fog telni, remélem barátnőm társaságában nagyrészt (habár remélem az itt felsorolt programokon ő is részt vesz majd minden). A huszadikai hosszú hétvégén összepakolom ismét a túrafelszerelésemet és a sátramat, majd Dokiék csapatával megcélozzuk a Hohe Tauern nemzeti parkot Ausztriában, hogy ismét jól elfárasszuk testünk mozgatására szolgáló végtagjainkat. Nem tudom mikor térünk vissza, de egy kicsit reménykedek benne, hogy este még csatlakozhatom a tüzijátékot bambuló tömeghez. Az utolsó augusztusi hétvégémet pedig még nem tudom mivel fogom tölteni, de biztos nem fogok unatkozni.

Ezen felül elterveztem, hogy rendszeresen fogok járni újra úszni is, mert az jó. Ezenkívül fogok venni biliárd dákót is és rávetem magam a játék minden fortélyának megtanulására. Végül is amit nagyon sokat kéne gyakorolnom az a pozicionálás, és az ugratás, ja meg hogy a kezdésbe több erőt vigyek, mert egyenlőre vagy erősen lökök vagy pontosan, a kettő együtt nem sikerül.

És hogy egy kicsit a mai napról is írjak, ma elmegyek Szandikámmal biliárdozni, vagy a Városligetbe még nem döntöttem el. Attól függ milyen idő lesz. És akkor kedves olvasó remélem eleget megtudtál a jelenlegi terveimről, így fogom magam és tanulni térek. Páó!

Szólj hozzá!