Orbitális hétvége #2

Úgy érzem a képeket nézegetvén, hogy ezt mégsem akarom megosztani a nagyvilággal, mert csúnyán összevissza volt mindenki. Folytatom inkább azzal, hogy a szombati hatalmas vihar utáni reggelen, kissé nehezünkre esett összekaparni magunkat – és egymást. De végül great success. Napi program: pancsi, égési sérülések ápolgatása, sátorban pókerezés és rajzolgatás. Kaptam egy mindent látó szemet a köldökömre meg egy Cannabis tetkót a vállamra Szanditól. A köldökömmel sikerült pislognom is. Igaz nem a rajzolt szemhéjjal hanem a pupillával kábé, de az már részletkérdés.

Délután kikísértük drága kuzinomat az állomásra, mert ő sajnos csak eddig maradt, fontosabb elfoglaltságai miatt. Kitartást az érettségi további megpróbáltatásaihoz! Az este már alkohol mentesen telt, de így is készek voltunk. Viszont hamar lefeküdtünk.

Mivel az egyik kocsi aksija lemerült, elmentem a kempingben bikakábelt keresgélni. Közben jól elcsevegtem a horgászokkal, megbeszéltük kinek mekkora volt a legnagyobb fogása. Jól lebőgtem az én 4 kilós pontyommal, de aztán rájöttem, hogy mivel én elég ritkán horgászok, ők meg nem ezért se meg egyébként is leszartam. Ez teljesen magyarszki lett, éreztétek? Szal végül beindult a szekér és kellemes viharos időben hazadzsanáztunk. Most meg kissé be vagyok még lassulva, de majd összeszedem magam, mert közeleg a vizsgaidőszak.

Szólj hozzá!