Mém játék

Elért engem is a bloggerek közt oly népszerű MÉM játék, Kankalinka-nak köszönhetően. Ennek az a lényege, hogy írnom kell most magamról 5 olyan dolgot amire nem vagyok büszke, vagy eddig nem beszéltem róla. Aztán meg kell jelölnöm 5 másik bloggert és nekik is írniuk kell magukról hasonló képpen 5 dolgot. Mint egy piramisjáték. Hát akkor el is kezdeném:

  • Miután megkaptam a jogsimat, az első kocsimmal egy jól sikerült balra hátra parkolás után jobbra előre akartam kiállni, egy igencsak szűk helyről. Hát nem sikerült és a 20 éves passatommal meghúztam valami új autót. Nem nagyon, de azért elég észrevehetően. Nem nagyon izgatott mondjuk. Felvettem Csabush barátomat aztán elmentünk Lan-party-ra
  • Egyszer egy macskát felkötöttem a farkánál fogva egy fára, hogy megtudjam mennyire erős a hasizma. Kiderült, hogy 1-2 felüléstől teljesen kifárad. Nem volt erőm már leszedni a fáról, úgyhogy otthagytam. Másnapra eltűnt.
  • Egyik általános iskolai tanárnőmnek azt mondtam egyszer, hogy az egyik felmenője az utcán pénzért árulja a testét. Persze csak halkan mondtam, de sajnos meghallotta. Kaptam egy beírást…hajajaj.
  • Tavaly az egyik szerenád után annyi whiskey-t ittam, hogy detox-ba kellett vinni és a fél éjszakára nem is emlékszem. Képekről mutogatták, hogy az egyik haver pisztolyt fogot rám én meg csak röhögtem, meg egy fát ölelgettem. Elég kellemetlen volt
  • Tesióra után egyszer beleturháztam a kezembe, majd az öltöző falára kentem. Ennek semmi jelentősége csak undorító. Szerintem.

Szólj hozzá!