Évértékelés csak úgy

Tekintsünk vissza az elmúlt évre, hogy mi is történt velem/velünk. Csak egy két érdekességet kiemelnék, bár ezek a legtöbb olvasómnak teljesen érdektelenek. Na már megint ellentmondásba ütköztem – érdektelen érdekesség .

Az utolsó félév a gimiben: közel álltunk a repüléshez. Rongálás, gyújtogatás, tanárokkal szembeni minősíthetetlen magatartás. De azért mégis kedveltek bennünket, mert volt bennünk valami. Valami amiért nem tudtak hosszú távon haragudni ránk. Így voltunk képesek arra, hogy leérettségizzünk. Volt egy bankettünk is…szerintem inkább felejtsük el az ott történteket. Jobb az mindenkinek.

Elmentünk nyaralni Balatonra pár barátommal. Az idő szar volt, így piába és buliba fojtottuk bánatunkat. Büntetőjogi felelősségem tudatában kijelentem, hogy a nyaralás részleteiről most sem fogok érdemben beszámolni. De azért nagyon jó volt. Idén megismételjük és még jobb lesz!

Elkezdődött az egyetem. Kinek jó kinek rosszak az első benyomások. De az első általában mindig fáj. Bizony. Volt egy osztálytalálkozónk is. Az is jól sikerült, az előzetes jóslatokkal ellentétben. Remélem idén is lesznek hasonló programok.

Eljött a karácsony. A barátaimat jól megleptem egy kis ajándékozással. Illetve valakit még nem leptem meg mert nem tudtam, aztán meg elfelejtettem. Szóval akinek még nálam van az ajándéka az panaszt tehet. De nem fog érdekelni, mert úgyis megkapja

Nagyjából ennyi lett volna az évértékelés. Persze nagyon sok mindent kihagytam és esetleg olyat is leírtam ami tök lényegtelen volt, de vissza lehet olvasni és el lehet dönteni mi az ami fontos és mi az ami nem! Most pedig megyek vissza ?dolgozni?,  ugyanis ismét az egyik irodaház diszpécser szobájában múlatom a munkaidőmet.

Szólj hozzá!