Egészséges, erkölcsileg megrengethetetlen

Itt ülök ismét a picike diszpécser szobában és örülök a fejemnek, hogy végre ide is lett internet és tudok blogolni. Tegnap a Hotdog nevezetű úgymond közösségi weboldalon találtam egy körkérdést ami érdekes gondolatokat indított el bennem. Nevezetesen, hogy miért és hogyan változik egy normális kinézetű lány (vagy akár fiú) öntelt, másokat lenéző és saját véleménye szerint erkölcsileg tiszta, biológiailag egészséges és makulátlan, valamint észbeli képességeit tekintve felülmúlhatatlan emberi lénnyé. A körkérdés címe a következő:

Egyeseknek miért egyenlő a bulizás a piálással? Miért nem tudják jól érezni magukat az emberek anélkül, hogy leinnák magukat?

A kérdéssel semmi gond, még azt is mondhatnám, hogy jogos. De! Kibontakozván a válaszokat és a válaszokra adott válaszokat figyelve kiderül, hogy az a kedves hölgyemény aki eme kérdést felrakta úgy gondolja, hogy egyrészt ha megiszok egy felest már segg részeg leszek. Másrészt, akinek a feloldódáshoz alkoholra van szüksége az egy szánalmas senki, még akkor is, ha csak néha-néha van így. Harmadrészt, meg az alkohol tök egészségtelen és ő teljesen egészséges életmódot folytat, és aki ebben ellentmond neki az is egy szánalmas senki. Ezt még megspékelte azzal a kijelentéssel, hogy azok a lányok, akik egy kicsit többet mutatnak magukból a profiljukon (például látszik a hasuk…húú baszki mi lesz most) azok minden bizonnyal ostoba, magamutogató kurvák.

Azon döbbentem meg még jobban, hogy amellett, hogy sokan kulturáltan elmondták a véleményüket erről, nagyon sokan kiálltak mellette, hogy márpedig neki igaza van. Tehát úgy nyilatkozik az alkoholról, hogy még egy korty sört sem ivott meg soha, fogalma sincs milyen érzés de egyből szánalmas és sajnálatraméltó az az ember (az a több száz millió ember a világon) aki esetleg jó érzéssel legurít egy korsó sört, vagy ne adjisten egy felest. Többen elég rendesen bepöccentek a kiscsajra és megmondták neki a frankót, amire persze egyből jött a ?márpedig én vagyok a legjobb?  jellegű beszólások halmaza. Szerintem az alkohol kis mennyiségben még egészséges is, tágítja az ereket és csökkenti a szívinfarktus kialakulását. Az meg ha valaki ledönt egy sört, vagy megiszik 2-3 felest még nem azt jelenti, hogy segg részeg lesz, ezzel jó lenne ha mindenki tisztában lenne. Sok embertől hallom, hogy nem iszom, mert láttam már részeg embert és undorító kis féregnek tűnt. Biztos ő is megivott egy korsó sört és ettől totál beállt, ez erősen valószínű. Emberek, a hülyeséget azért próbáljuk meg kordában tartani…

Ja és hogy a körkérdésre is válaszoljak, amit megtettem a HD-n is. A pia is jó, a buli is jó, de együtt meg nagyon jó…a pia és a buli viszonya olyan mint a szex. Az is jó ha magamat elégítem ki, az is jó érzéssel tölt el ha a páromnak okozok örömet, de az az igazi, ha a kettő egy időben történik….remélem érthető.

Szólj hozzá!