Futárszolgálat #1

Gratulálok a GLS futárszolgálatnak! Tegnap felhívtak, hogy mikor tudnák hozni a csomagot, mert megérkezett hozzájuk az eBike-tól. Mondtam nekik, hogy holnap egész nap, de jobb lenne a délután. Mit ad isten reggel 9-kor elkezd zenélni a kaputelefon:

–  Jó reggelt! Az eBike-tól hoztam csomagot.

Anyádnak is biztos jó a reggel csak most nagyon csuklik, gondoltam magamban, de azért szükségem lévén az alkatrészekre beengedtem. Jó magyar polgárként mielőtt felért volna össze is kotortam némi pénzt, hogy ne kelljen már azzal szarakodnom. Felér, köszön és egy szép sárga nejlonszatyorban bassza elém az alkatrészeket. Mindegy ez részletkérdés, hogy elméletileg lezárt csomagban kéne hozniuk. Mondja hogy 11 518 lesz. Kezibenyomok egy tíz- meg egy ötezrest, erre néz rám bambán.

– Sajnálom de nincs kisebb! – mondtam, miután leesett, hogy mi van.

– Nálam is csak tízezres van.

– Ne haragudjon, de szerintem az ön dolga lenne visszajárót adni, nem nekem kell kiszámolgatnom.

– De hát még nem voltam sehol és nem kaptam aprót

– No comment.

Végül arra jutottunk, hogy lemegyek felváltatni az ötezresemet az éjjelnappaliba. Meg is tettem, ez a bamba fasz meg jött szépen utánam. Kifizettem neki a cuccost, aztán elköszöntem, közben magamban szidtam a jó kurva anyját. Hát hiába, a magyar vér nem válik vízzé.

Viszont, ha már úgyis itt ülök, megragadom az alkalmat, hogy elmondjam: Kedden este a magyar tanárunknál voltunk szerenádozni, szerdán a történelem tanárunknál, tegnap pedig osztályfőnökünket látogattuk meg. Mind a három szerenád elég jóra sikerült, kellemeset csalódtam a tanáraimban. Kicsit mondjuk kialvatlan vagyok, de végülis van még 3 napom hogy bepótoljam az érettségiig az alvást. Ja ma meg ballagok?

Szólj hozzá!