Farsang

Míly korán vala amidőn eme írásom alkottatik önnön nagyszerűségem eredményének képpen. Eme cselekedetem annak okán vala, midőn a mai nap által helyzem pozíciómat a városnak ligetjébe. A minap kissé eltel már az idő, amidőn otthonomba megérkezvén lefeküdtem vala, mégpedig szórakozásom kedvének csillapítása ürügyén. Lészen eme beszámoló elkezdend?

Tehát tegnap este elmentem színházba – a Nemzetibe – és megtekintettem a Farsang című komédiát, mégpedig a kedves édesanyámmal és a férjével. Amikor legutóbb itt néztünk egy darabot, akkor két felvonás között úgy döntöttünk, hogy ágyő, ebből elég volt ennyi is. De most! Ez a darab egyenesen király volt. A szereposztás is nagyon jó volt, bár Kaszás Attilát annyira elmaszkírozták, hogy meg sem ismertem. Első felvonást az első sorban ültük végig, de mivel rájöttek anyámék – miután kifejtettem nekik – hogy itt szar ülni, mert nem látom át a színpadot, kerestünk három szabad ülőhelyet feljebb és áttelepültünk oda. Akit érdekel, hogy nagyjából miről szól, meg hasonlók az megtekintheti a Nemzeti Színház honlapján.

Amúgy megjavult az MSN-em…höhö. Az volt a baja, hogy a rendszeridő hátrébb volt állítva egy évvel, mégpedig én állítottam az egyik program miatt vissza, csak elfelejtettem. De eszembe nem jutott volna, hogy ez zavarja az MSN-t. Onnan jöttem rá, hogy Firefoxot is zavarta, csak az ki is írta, nem mindenféle kódokat köpött, ki hanem megmondta mi a baja. Ezen is látszik, melyik program milyen fejlesztés…

Szólj hozzá!