Városliget

Tanulás….alvás….tanulás….alvás….! Lassan kezd ez a két tevékenység válni jelenlegi életem legnagyobb részévé. Jelenleg – nem tudom komolyan hogy mitől – olyan álmos vagyok, hogy ülve belealudtam a tanulásba, amit egyébként csak fekve tanulás közben szoktam megejteni. De tényleg nem tudom mitől vagyok álmos, lehet hogy hiányzik a kávé. Pedig a kávé egészségtelen és nem lenne jó ha rászoknék…de olyan finom:) Tegnap a napi tanulás és alvás adagom után bementem a leendő munkahelyemre, hogy megbeszéljem ?Mr. Boss?-al a részleteket, de csak arra jutottunk, hogy nagyjából elmondta mit is fogok csinálni (adminisztráció és anyagok összekészítése közbeszerzési pályázatokra = titkár), meg azt hogy menjek vissza két hét múlva és akkor megbeszéljük. Ezek után átblattyogtam a Mexikói útra, ahol egy óra múlva találkoztam a barátnőmmel. Ez alatt az óra alatt hazamentem kisföldalattival meg metróval, megettem pár muffint, majd vissza utaztam ismét a föld alatt. Sétáltunk pár órát a Városligetben – ebben a király időben, még jó hogy tavasz van.

Egyébként nagyon meglepődtem, mert soha nem láttam egy nap egyszerre ennyi bringást mint ma. A mi környékünk is hemzsegett a két keréken száguldozó és ugrándozó fiataloktól és a ligetet is elborították a Dirt-ös “nagymenők”. Láttam egy szép esést is…hülye gyerek megpróbált egykerekezni ösztelós bicóval és meglepődött amikor a hátsó rugó miatt kicsit hirtelenebb került hátra a súlypontja és szépen hanyatt esett. Nem vagyok (nagyon) kárörvendő, de ez vicces volt:) Hét körül ismét kisföldalattira pattantam – immár negyedszer – és hazafelé vettem az irányt.

Ma már tanultam 1 órát és bejelentem hivatalosan, hogy elegem van az irodalomból…minek ez a tetves vizsga? Érettségire lazán meg tudnám tanulni, addig még van több mint egy hónap. Előreláthatólag, ha befejeztem a mai tanulás adagomat, akkor este megtekintjük dévédén a Halott menyasszony című Tim Burton animációs filmet, bevallom kissé rossz előérzettel, de ki tudja, lehet hogy jó lesz. Holnap után meg már húsvét….holnaptól sonka zabáló küldetés indul részemről, csatlakozzatok ti is.

Szólj hozzá!