Gyerekverő betyárlegény

Politikai és közéleti vélemény nyílvánítás következik, akit nem érdekel az ezt a bekezdést ne olvassa el…fővesztéséről gondoskodom:) 

Több blogon meg egyéb helyeken terjed a kuruc.info és Tomcat által elindított felhívás, miszerint egy bizonyos zsidó emberért – aki állítólag megütött március 15-én egy kislányt és letépte a kokárdáját – 100.000 forintos “nyomra vezetési díjat” ajánlottak fel. A videót meg lehet tekinteni a kurucinfo-n. A felvétel egyébként a HírTv-től származik és az én egyéni véleményem az, hogy nem látszik rajta semmi olyasmi, hogy az a férfi tényleg megütötte volna a kislányt. A származását illetően meg nem nagyon értem, hogy mi köze ennek ahhoz hogy ő zsidó, nem vallási vagy származási ellentét volt a rendezvényen, hanem egyszerű politikai szarság. Amúgy én magasról leszarom azt is hogy zsidó vagy nem zsidó, – tőlem akár konfucionista is lehet – de az is teljes mértékben hidegen hagy hogy jobb vagy bal oldali nézeteket vall. Ahogy közeledik a választás egyre jobban elegem van a nagy pártok gusztustalan negatív kampányaiból és a folyamatos ?allázzuk meg a másikat még jobban? rendezvényeitől. Egyre szimpatikusabb a Zöld Párt, csak kár hogy nem sikerült elég kopogtató cédulát gyűjteniük. Lehet el se megyek szavazni. Mondom én hogy diktatúra kell ide.

 Idáig tart a politikai és közéleti vélemény nyilvánítás – köszönöm hogy elolvastad!

Nem gyakran lesz ilyen, hogy így beleolvadok olyan dolgokba, amik egyébként legtöbbször hidegen hagynak, de őszintén szólva a tököm tele van az egész tetves országommal. Na, tényleg befejeztem. Ma voltunk három hónaposak a Cicámmal, de szegénykém beteg, úgyhogy vittem neki rózsát, meg megpróbáltam felvidítani, ami sikerült is…remélem:) Már a tételek felét kidolgoztam irodalomból, úgyhogy király vagyok úgy érzem. Ja visszatérve a szavazásra, mert tegnap csak kinyomtam az eredményt, még annyit akartam elmondani, hogy nekem a francia bugyi nagyon bejön és meglepődtem, hogy csak a harmadik helyen végzett, ráadásul a cérna-tangával holtversenyben. A jäger alsóra senki nem szavazott…nem is értem miért :P Egyébként van új szavazás, lehet nyomkodni…tudom nem valami fantáziadús, de jobb nem jutott eszembe. Tanuljatok büdös kölkök!

Szólj hozzá!