A baj hármasával jár

Na ma már sokkal jobban vagyok lelkileg, viszont fizikailag annál szarabbul. Reggel óta ráejtettem a mosógépet a lábamra amikor vittük le a pinyóba, majd miután jól megijedtem az ujjamra is ráraktam…gratulálok magamnak. Ha ez nem lenne elég, eltörtem egy poharat is, itt szerencsére nem sérült meg senki, viszont az új mosógép kiugrasztotta centrifugánál a csövet a kádból és elárasztotta a fürdőszobát. Az elmúlt 4 óra történéseit olvashattátok. Ja és még a nap is felhagyott a ragyogással engedve a felhők kitartó elnyomásának. Már csak abban bízhatok, hogy a Cicám felvidít délután. Amúgy marhahúslevest fogok burkolni, nyami. Rég volt már brassói is, azt is kajázom nagyon. Még kiegészítés képpen: Ma reggel nézegettem a Tesco újságot és 37000 forintért van benne Olympus X705 (ami eggyel jobb mint az enyém) bőrtokkal. Én az Olympus FE-100-at vettem 38000-ért, minden nélkül…grrrr.

Most épp DVD-shrinkeléssel (biztonsági másolat készítése:P) foglalatsokodom. Ha esetleg van valaki aki ért hozzá az jelezheti nekem nyugodtan, mert elég nehezen boldogulok, ami számomra is meglepő, de igaz. A macskanő című filmet nem ajánlom senkinek mellesleg. Az egész filmből csak Halle Berry az amiért érdemes nézni, de itt most nem a színészi alakításra gondolok…iszonyat jó teste van na…és az a bőrszerkó..pfúúh. Ajánlom viszont mindenki szíves figyelmébe A sziget című szösszenetet, ami az elmúlt évek sci-fi termésének egyik legkiemelkedőbb darabja (Az Én a robottal párban). Egyébként filmesíthetnének még meg Asimov regényeket, mert annak nagy sikere lenne valószínűleg…feltéve, hogy jól sikerül az adaptáció.

Ja majdnem elfelejtettem: Sorry, hogy nem kaptatok túra beszámolót, de sajnos a túra mint olyan most számomra elmaradt, mégpedig egy olyan esemény miatt, ami aztán szintén elmaradt, szóval nem érte meg, na mindegy. Legközelebb majd bepótolom a túrázást. Nyáron lesz cangás-túra, bulival meg mindennel egybekötve, akit érdekel az szól nekem és lehet jövögetni. Előreláthatólag valamikor július közepén ejtendő ez meg. Na további békés és kellemes vasárnapot kívánok mindenkinek!

Szólj hozzá!