Terry Fox

Szombaton részese lehettem egy újabb makroökonómia vizsgának, melyet immáron szeretnék sikeresnek mondani, bár lehet hogy ez csak hiú ábránd. Miután ezen is túl voltam vettünk rákot amit este kisütöttünk és jól megettünk. Finom volt. Aztán Megaszar nézés, esti programok majd hajcsi.

Vasárnap hűvös reggelre ébredtünk mégis úgy döntöttünk nem hagyjuk ki a betervezett programot: futunk a rákkutatásért. A Terry Fox tiszteletére 18. alkalommal megrendezett futóversenyre cégünk nevezett és lehetett jönni. Hát mentünk. Kaptunk szép zöld Porsche Inter Auto (hivatásunk az autó)-s pólót meg fehér vagy sötétkék Fuss a rákkutatásért pólót, meg redbullt, meg a karkötőt meg satöbbit.

Bevallom hogy k. régen futottam úgy ámblokk, de 4 km-t egybe meg aztán még sohase nem. Szóval ma olyan izomlázam van, hogy a mozgáskoordinációm kb. arra hasonlíthat, mintha csilis-babot reggeliztem volna majd az egész a gatyámba landolt volna rotyogva és most csípné a pihe puha valagam. Na mindegy majd a holnapi úszástól elmúlik.

Estefelé meg találkoztunk kedvenc kuzinommal – Livivel – és felfedeztük a Noir Choko Bar nevű helyet, ahol nagyon jól éreztük magunkat. Ettünk egy jó kis csokifondüt mindenféle szezonális gyümölccsel, majd Livit meghívtam egy Aktív nő elnevezésű teára amit végül én ittam meg mert senkinek nem kellett. Csak aztán nehogy melleim nőjenek és elkezdjek menstruálni. Hogy valamivel lezárjam ezt a bejegyzést még hadd említsem meg, hogy ma kurva szar idő van. De tényleg!